the beauty of gudang gambar

24 Mar

more photos of gudang gambar from its facebook. still in love with it even my wedding was done months ago…

these are not my wedding, but i adore the decoration.

Advertisements

9 Responses to “the beauty of gudang gambar”

  1. bella April 13, 2010 at 11:45 am #

    such a nice place..
    i love the decoration..boleh di info ga alamat gudang gambar itu dimana?atau mungkin contact personnya?
    coz im searching place semi garden venue for reception for 2011. if u know the info for the contact person or maybe the phone number please let me know :). thanx a lot .GBU.:)

  2. -mf- April 13, 2010 at 12:52 pm #

    cek aja di multiply-nya http://joglogudanggambar.multiply.com/

    disitu ada no contact 🙂
    good luck!

  3. winta September 23, 2010 at 10:49 pm #

    Duh, aku jatuh cinta sm gudanggambar nih!
    tapi kok nomor kontak yg di website itu gak pernah menjawab yah?
    udah kutelpon dan sms gak diangkat dan gak dijawab:(

    • syera December 2, 2011 at 7:28 pm #

      coba hub Mas Selamet Santoso 08159094000
      beliau pengelolanya..kebetulan saya cukup akrab dg mas selamet.
      Gudang Gambar gak hanya bs disewa utk wedding, utk latihan yoga, gathering juga bisa 🙂
      tempatnya emang romantis bgt..apalagi pas malam hari

  4. -mf- September 24, 2010 at 11:13 am #

    winta, datengin aja tempatnya langsung. waktu itu juga kita kesana langsung buat liat tempatnya tanpa nelfon/sms dulu.

  5. Ayu April 28, 2011 at 6:46 pm #

    Hi, boleh tau ngga sewa Gudang Gambar plus dekorasinya waktu itu habis berapa? I tried to call GG tapi no response. Dan belum sempet ke Jakarta since, I live outside Jakarta..:) If u don’t mind, please email me at: ayutenaan@gmail.com
    Thanks in advance.

    Ayu

    • syera December 2, 2011 at 7:20 pm #

      Mendingan datengin langsung mba ke Gudang Gambarnya di jalan p. antasari, deket perempatan cipete..nanti klo udh sampai sana cari Mas Selamet Santoso, krn beliau pengelolanya..utk sewa stau aq skitar 15 juta utk Venue, trs 20 juta Venue plus dekorasi..ga tau deh udah naik atau belum harganya..

    • syera December 2, 2011 at 7:28 pm #

      coba hubungi Selamet Santoso 08159094000
      beliau pengelolanya

  6. Wia December 20, 2011 at 1:37 pm #

    Dear Team,

    Can I have your price list please…for a wedding party around Feb or March 2012.
    Looking forward to have it on my email address at wia.marzuki@yahoo.com

    Prompt reply please

    Regards,
    Wia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: