more of gudang gambar

5 Feb

i don’t join facebook.

i know, it’s weird for someone who connected with internet every single minutes like me. but since i don’t want to follow the mainstream and claimed myself as anti-social, i’m too pride to join it.

but it makes me left behind with information sometimes, like i just found out that gudang gambar has its facebook account and store some beautiful photos of wedding there.

the decoration was by ibu atrina. too bad she wasn’t available on our wedding.

see more weddings in gudang gambar here and here

Advertisements

6 Responses to “more of gudang gambar”

  1. Lei February 5, 2010 at 11:47 am #

    Ih, emang cantik ya ni tempat. Too bad it’s waaay too small for any event I’m going to held, termasuk lamaran. Hahaha, keluarganya mau datang dari sebrang sih… Kemaren kontak langsung sama Tim?

  2. dian October 24, 2010 at 8:06 am #

    Hey ini cantik sekali 🙂
    Mau tanya, kalau soal parkir untuk tamunya gimana ya? Soalnya kan itu dipinggir jalan dan kelihatannya tempat parkirnya kecil sekali. 🙂

  3. -mf- October 24, 2010 at 3:41 pm #

    lei, iya sama tim langsung 🙂

    dian, gedung sebelah itu kantor yang kalau weekend tutup jadi parkirnya disitu. kalau ga salah bisa menampung sampai 100 mobil

  4. Sari December 20, 2010 at 10:49 am #

    beautiful… aku tertarik banget nih sama venue ini, karena rencananya acara nikahanku jg gak undang terlalu banyak orang jadi butuh tempat yang memberikan nuansa keakraban dan kekeluargaan. kalau mau tau harga sewa, vendor catering dan dekorasi rekanan ada yang punya info gak? soalnya aku juga gak join FB hehehe

  5. -mf- December 20, 2010 at 1:35 pm #

    sari coba cek multiply-nya aja: http://joglogudanggambar.multiply.com/

    disitu ada kontaknya 🙂

  6. annisa November 26, 2012 at 4:57 pm #

    Keren sekaliii..
    Boleh minta dikirimkan untuk perincian biaya ga ya? Lokasinya itu patokannya di mana ya?
    Terima kasih..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: