new life…

16 Dec

life after the honeymoon…

1. we decided to use 1 car only. lebih hemat. lagian kantor kita deketan. berangkat barengan tapi pulangnya agak tricky. my office ends at 5 and god knows when his office ends. jadi kadang bisa pulang bareng, kadang nungguin dia, kadang ya sendiri-sendiri, mostly ga jelas.

2. since i love cooking (walau masakannya sering ga enak), i made lunch boxes for him. ga tiap hari sih. mudah-mudahan bisa lebih rutin dan masakannya ga bosenin.

3. we live in 2 places, in his apartment and in my house. we’re waiting for the new house to be completed. tapi kayaknya ga akan tinggal disitu, paling weekend aja since the house is far far away in another galaxy.

4. jadi sedikit lebih sibuk karena yang biasanya ngurus laundry gue sendiri seminggu 2 kali, sekarang tiap 2 hari nyuci. cuma masuk-masukin baju ke mesin cuci aja sih hehe. karena utk jemur & setrika udah ada yg take care.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: